Sitemizden/Son eklenenler

Cuma, Nisan 20, 2012

Nesrin'den iyi haber var !

Nesrin Daşkaya'dan umut verici bir haber daha..Yaklaşık 9 Ay evvel ilk ameliyata alınan ve o günden bu yana sayısız operasyon geçiren Nesrin Daşkaya'nın durumundaki gelişmeler nedeniyle tedavisinin en az bir ay daha fakat kendi evinde sürdürülmesi kararı alındı.

Beyin fonksiyonları anlamında durumu iyiye doğru giden Nesrin'in Beslenme ve diğer hayati fonksiyonlar noktasında da durumunun daha iyiye gitmesi için Doktorlar Ev ortamını daha uygun olacağına karar verince "hijyenik" koşullar yaratılarak sterilize edilmiş bir odada, Özel bakıcısıyla birlikte bir ay boyunca söz konusu tedavinin devam edeceğini öğrenmiş bulunuyoruz.
Şu anda yaşanan gelişmeler umudumuzu her zamankinden daha güçlü kılıyor, bununla birlikte Nesrin için sabırla ve daha bir inatla el ele vermek, ailesiyle dayanışmayı arttırmak da hala önemini koruyor.
Nesrin'in eve getirilmiş olmasına rağmen kesinlikle kimseyle görüşmemesi onun sağlığı açısından kaçınılmaz bir durum, tüm eş dost ve akrabaların bu ayrıntıya özel bir önem vermesi Nesrin'n tamamen iyileşmesine katkı sunacaktır.
Tekrardan büyük geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Foto:Fotoğraf için İlyas ve Hakan Karataş kardeşlere teşekkürler
 Haber tarihi: 20 / 04 / 2012

Mahmut GÜL 2024-2029 donemi muhtari olarak seçildi

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Muhtarlık seçiminde Mahmut GÜL köyümüzün yeni muhtarı olarak seçilmiştir. Güzelkent Köyü ( Dewa Tata/ Varto&#...