Sitemizden/Son eklenenler

Pazartesi, Şubat 10, 2014

Mehmet Sarıkaş Halasına karacigerini verdi

Köylülerimizden Mehmet Sarıkaş halası Gülbahar Akarsu’ya karaciğerini verdi !
Yaklaşık 2 ay önce İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde gerçekleşen Ameliyat köylümüz Gülbahar Akarsu ( Sarıkaş)ın karaciğer yetmezliğinin çok ileri bir aşamaya varması üzerine acilen gerçekleşti.

Tüm dokuları uyan Mehmet Sarıkaş gönüllü olarak halasına karaciğer vermeyi kabul edince İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Organ Nakli bölümünde Nakil ameliyatı gerçekleşti.
Söz konusu ameliyattan sonra bir süre kontrol altında tutulan Mehmet kardeşimiz ve Gülbahar halasının durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor.
Daha önce de (2009 yılında) yine İzmir’de yaşamakta olan köylülerimizden Adile Toktaş karaciğer nakil ameliyatı ile hayata tutunmuştu.
Mehmet Sarıkaş’a hayati risklere rağmen xızır misali halasının imdadına yetiştiği için teşekkür etmek gerek, bu insani davranışın benzer durumdaki tüm insanlara örnek olmasını diliyor, geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Haber:V.Beyazgül
www.vengetata.com
 Haber tarihi: 10 / 02 / 2014

Mahmut GÜL 2024-2029 donemi muhtari olarak seçildi

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Muhtarlık seçiminde Mahmut GÜL köyümüzün yeni muhtarı olarak seçilmiştir. Güzelkent Köyü ( Dewa Tata/ Varto&#...