Sitemizden/Son eklenenler

Perşembe, Aralık 12, 2013

Köylümüz Süraye Sarıkaş Ameliyat oldu

Köylümüz Süraye Sarıkaş Midesindeki rahatsızlıklar nedeniyle geçtiğimiz günlerde geldiği izmir'de ameliyat oldu. 
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen ameliyat sonrasında midesi çok büyük oranda alınan Sarıkaş'ın ameliyatının iyi geçtiği fakat tedavisinin bir kaç ay daha devam edeceği öğrenildi.

Midesindeki sancılanma ve yara şikayetleri nedeniyle geçirdiği bu ameliyattan sonra artık ağır iş yapmasının veya kendisini yormasının tehlikeli sonuçları olabileceğinden hareketle doktorlar bundan sonraki süreçte yaşam biçimini tamamen değiştirmesi konusunda telkinde bulunmuş durumda.
Ailesinden Ergin Sarıkaş'tan aldığımız bilgiye göre tedavi süreci ve sonrası düşünüldüğünde Suraye abimizin ekonomik olarak da desteklenmesi gerektiği anlaşılıyor.
3 Kız öğrenciyi okutmaya çalışan Süraye Sarıkaş'ın hayvancılık dışında hiç bir geliri olmadığı, tedavisi için bütün hayvanlarını satması durumunda çok zor günler yaşayacağı aşikar, dolayısıyla bu noktada biz onu sevenlerin elini başka zamanlarda yaptığı gibi taşın altına sokması gerekiyor.
Site olarak üstümüze düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bu vesileyle de köylümüz olsun olmasın tüm dost ve tanıdık çevrelerin de bu konuda duyarlı davranacağına inanıyoruz.
Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili başta köy derneğimizle olmak üzere yapacağımız çeşitli görüşmelerden sonra bu konuyla ilgili olarak alınacak kararları da sizlere iletmeye devam edeceğiz.
Bu vesileyle kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor xızır yardımcın olsun diyoruz.
Haber:Veli B.
www.vengetata.com
Foto:Ergin Sarıkaş arşivinden alınarak yeniden düzenlenmiştir.
 Haber tarihi: 12 / 12 / 2013

Mahmut GÜL 2024-2029 donemi muhtari olarak seçildi

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Muhtarlık seçiminde Mahmut GÜL köyümüzün yeni muhtarı olarak seçilmiştir. Güzelkent Köyü ( Dewa Tata/ Varto&#...