Sitemizden/Son eklenenler

Pazartesi, Aralık 16, 2013

Ekim Kasım Aralık 2013 Sağlık sorunları yaşayan köylülerimiz

Çeşitli sebeplerle ( geç bildirim, eksik bilgi, iletişim eksikliği, hasta mahremiyeti, değişik yoğunluklar) sıcağı sıcağına haberleştiremesek de bu haberimizde son 2 ay içerisinde çeşitli sağlık sorunları yaşayan ( ameliyat geçiren) köylülerimize ait toplu bir bilgi vermeye çalışacağız.

Gülnaz Beyazgül: yengemiz İzmir’de yaşarken Ağustos sonunda geçirdiği trafik kazası sonrasında uzun bir tedavi sürecine tabi tutuldu, beklenen iyileşme gerçekleşmeyince Ekim ayında ameliyata alındı. Ameliyat sonrası sağlık durumu kısmen iyiye gitse de 20 Aralık Cuma günü yeni bir ameliyat gerektiği bilgisi iletildi.
Hazime Tekin (Toktaş): Ablamız çeşitli sağlık sorunları nedeniyle yaşadığı İzmir’de Ekim ayı içinde Ameliyat oldu. Ablamızın ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyiye gittiğini ekleyelim.
Mehmet Tural: Amcamız sağlık sorunları nedeniyle Aralık ayında yaşamakta olduğu İstanbul’da ameliyat oldu. Ameliyat sonrasında amcamızın sağlık durumu da hızla iyiye gitmektedir.
Süraye Sarıkaş: Abimiz daha önce haberleştirdiğimiz gibi köydeyken özellikle Kasım ayında belirginleşen mide ağrıları sonrasında gittiği doktor muayenesi sonrasında İzmir’de tedavi olmaya karar verdi, yapılan biopsi sonrasında Aralık ayında acilen ameliyata alınan ve operasyonla Midesi alınan abimizin sağlık durumu bundan sonra kontrol altında tutulmak zorunda.Aylarca sürecek belki yıllarca sürecek uzun bir tedavi süreci süraye abimizi bekliyor.
Helin Sarıkaş: Kardeşimiz ( İstanbul’da yaşayan Cevdet & Filiz Sarıkaş çiftinin minik kızı), geçtiğimiz günlerde bacağını kırdı ve ayağı alçıya alındı.İyileşme süreci devam ediyordu.
Berkan Sarıkaş: Kardeşimiz Kasım ayının sonlarında sağlık sorunları nedeniyle Muş Şifa hastanesinde Ameliyat oldu. Berkan kardeşimizin sağlık durumu da iyiye gidiyor.(Bilmeyenler için Kazım Sarıkaş kardeşimizin oğlu olur)
Halime Tural : Teyzemiz geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle bir damar operasyonu geçirmiştir. Halime teyzenin durumu da iyiye gitmektedir.
Gökhan Gül: Kardeşimiz Kasım ayında yaşadığı çeşitli sağlık sorunları nedeniyle gittiği doktor kontrollerinde Kalp Damarlarından birinde açıklık tespit edildi.16 Aralık günü Yapılan Anjiyo ile damarı kapatıldı, Gökhan’ın sağlık durumu da iyiye gidiyor. ( Merak edenler için; Mahmut Gül’ün oğludur)
Söz konusu tarih aralığını (15 Ekim - 15 Aralık ) kapsayan yeni bir bilgi elimize ulaşırsa haberimiz güncellenecektir
Haberdar olmadığımız veya bize iletilmemiş olsa da haberimizde geçen geçmeyen bütün köylülerimize acil şifalar diliyoruz. Geçmiş olsun.
Haber:V.Beyazgül
www.vengetata.com
 Haber tarihi: 16 / 12 / 2013

Mahmut GÜL 2024-2029 donemi muhtari olarak seçildi

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Muhtarlık seçiminde Mahmut GÜL köyümüzün yeni muhtarı olarak seçilmiştir. Güzelkent Köyü ( Dewa Tata/ Varto&#...