Sitemizden/Son eklenenler

Çarşamba, Ekim 10, 2012

4 Köylümüz tedavi görüyor

4 Köylümüz Tedavi görüyor [Eylül-Ekim 2012]
Geçtiğimiz günlerde köy halkımızdan çok sayıda kişi değişik rahatsızlıkları nedeniyle farklı illerde tedavi altına alındı.


İzmir'de Çiçek Özen Ameliyat oldu
İzmir'de yaşamakta olan ve bundan birkaç ay önce İstanbul'da 2 adet çok ciddi operasyon geçiren köylümüz Çiçek Özen en son Eylül ayının son haftasında Safra Kesesindeki rahatsızlık nedeniyle Dokuz Eylül Üniversitesi hastanesinde  acil olarak ameliyata alındı. Tedavisi başarılı geçen Çiçek özen'in taburcu edildiği ve kontrollerinin devam ettiğini müjdelemiş olalım.

İsmet Hasaligil İstanbul'da tedavi görüyor
Bir diğer Köylümüz İsmet Hasaligil amca Ağustos'un sonlarından itibaren yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle uzun süre Tuzla'daki Marmara Üniversitesi Hastanesinde tedavi gördü, İsmet amcanın zaman zaman acil olarak B Rh(Pozitif)+ Kana ihtiyacı olduğunu daha evvel sitemizden de duyurmuştuk. Kan bağışına ilerleyen süreç içerisinde de ihtiyaç olabileceğinden ulaşabileceğiniz telefon numarasını not etmenizde fayda var.
İsmet amcanın da şimdilik taburcu olduğu ve evinde dinlenmekte olduğunu haberimizi okuyanlara müjdeleyerek bir sonraki haberimize geçelim.

Zeki Dolgun Erzurum'da Kalp Ameliyatı oldu
Köyde yaşamakta olan köylülerimizden Zeki Dolgun geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 28 Eylül tarihinde Erzurum 'da Açık Kalp ameliyatına alındı. Zeki amcanın durumunun toparlanmaya doğru gittiği ve çok ciddi bir riskten böylece kurtulmuş olduğunu müjdelemenin sevincini yaşıyoruz.

Hüseyin Beyazgül İzmit'te Ameliyat oldu
Geçtiğimiz aylarda kalp ameliyatı olan Hüseyin Beyazgül amcamız da 5 Ekim tarihinde Kocaeli'nde  bu defa fıtık ameliyatı geçirdi.Hüseyin amcanın da yoğun bakım sürecinden sonra taburcu edildiği ve evinde dinlenmekte olduğunu Müjdeliyoruz.

Bütün köylülerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, acil şifalar diliyoruz.
Haber: V.Beyazgül

 Haber tarihi: 10 / 10 / 2012

Mahmut GÜL 2024-2029 donemi muhtari olarak seçildi

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Muhtarlık seçiminde Mahmut GÜL köyümüzün yeni muhtarı olarak seçilmiştir. Güzelkent Köyü ( Dewa Tata/ Varto&#...