Sitemizden/Son eklenenler

Salı, Ocak 17, 2012

Nesrin için yüzlerce kisi bir aradaydı


Köy gençlerimizden Nesrin Daşkaya için İzmir/ Çiğli'de 14 Ocak 2012 Cumartesi akşamı yüzlerce duyarlı insanın katılımıyla görkemli bir gece düzenlendi.

Hazırlıkları yaklaşık 3 hafta önce biletin basılmasıyla hızlanan gecede sahne alan Fırat Güneş, Hasan Karakaya, Xece, Serdar Koma Gımgım gibi sanatçılar izleyicilere dolu dolu bir etkinlik yaşattı.
Çok sayıda köylümüzün bilet alımı dışında birebir katılımına Varto'lu olsun olmasın yüzlerce insanın da el vermesi, destek olması geceyi daha da anlamlı kıldı.
Nesrin için hazırlanan slayt duygulu anlar yaşattı.
Nesrin'le el ele dayanışma konseri İzmir Varto Kültür derneğinin katkıları ve çok sayıda gönüllü insanın birebir çalışması ile özveriyle hazırlandı. Bu başarılı gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Nesrin kardeşimizin bir an evvel sağlığına kavuşmasını umut ediyoruz.
Gece başarıya ulaştı, Nesrin de sağlığına kavuşursa bunu da burda müjdelemekten mutluluk duyacağız. Geçmiş olsun tekrar.
Geceye ilişkin görüntüleri en kısa sürede paylaşacağız.
www.vengetata.com

 Haber tarihi: 17 / 01 / 2012
 Haber Yorumları: 0

Mahmut GÜL 2024-2029 donemi muhtari olarak seçildi

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Muhtarlık seçiminde Mahmut GÜL köyümüzün yeni muhtarı olarak seçilmiştir. Güzelkent Köyü ( Dewa Tata/ Varto&#...