Sitemizden/Son eklenenler

Pazar, Ocak 22, 2012

Köylümüz Ferzi Sarıkaş ameliyat oldu

Köyümüzden Ağa sarıkaş amcanın Şeman köyünde evlenen kızı Ferzi Sarıkaş (Ferzimelek Sağlam) daha önceden geçirdiği ameliyatların istenen sonucu vermemesi üzerine geçtiğimiz ay İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde yeniden bir ameliyat geçirdi.
Bugün hastanede ziyaretine gittiğimiz Ferzi Sağlam 'ın genel durumu iyiye doğru gidiyor. Kendisinden ve aile bireyleri olarak eşi Veli Sağlam ile kız kardeşi Sibel Sarıkaş'tan aldığımız bilgilere göre daha önceden geçirdiği Mide ameliyatından sonra köylümüzün yeniden çok ciddi sancılar yaşaması nedeniyle geçtiğimiz ay İstanbul'da yeniden bıçak altına alınarak ameliyat edildi.
Bağırsak ameliyatı sonrasında durumu her geçen gün daha da iyiye giden Ferzi Sağlam'ın kısa süre içinde taburcu edilmesi ve 1 aylık aralıklarla doktor kontrolüne gelmesi gündemde.Belki de yarın taburcu edilmiş olacak...
Kendisine acil şifalar diliyor, ilgilenen köylülerimize eğer taburcu edilmezse Ferzi ablamızın yattığı bölümün bilgilerini de vermek istiyoruz. Çapa Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi bölümünde (Kat:5) kendisine ulaşabilirsiniz.
Xızır yardımcısı olsun...
www.vengetata.com
 Haber tarihi: 22 / 01 / 2012

Mahmut GÜL 2024-2029 donemi muhtari olarak seçildi

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Muhtarlık seçiminde Mahmut GÜL köyümüzün yeni muhtarı olarak seçilmiştir. Güzelkent Köyü ( Dewa Tata/ Varto&#...