Sitemizden/Son eklenenler

Pazartesi, Ekim 17, 2011

Özay Karataş yoğun bakımdan normal odaya alındı !


1 Ekim tarihinde trafik kazası geçirdiğine dair haberi eklediğimiz köylümüz Özay Karataş yaklaşık 18 günlük yoğun bakımın ardından normal servis ünitesine alınacak kadar iyileşti ve hayati tehlikeyi atlattı !


Bilindiği üzere  bundan 10 gün kadar önce yani kazadan 6 gün sonra konuk defterimize şu haberi eklemiş ve ilk müjdeli haberleri paylaşmıştık.

Özay Kardeşimizden ilk müjdeli haberler
2011-10-06 15:26:10

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de ciddi yaralanmalı bir trafik kazası geçiren Köylümüz Özay Karataş ile ilgili olarak iyi haberler almaya başladık.Bir iki gün önce yaşanan vücut hareketlerinden sonra son olarak gözlerinin açtığı ve eşinin sorduğu her soruya el sıkarak veya gözleriyle cevap verebilir duruma geldiği şeklindedir.Hayati tehlikeyi atlattığına inandığımız Özay kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor başta ailesi olmak üzere hepimizin gözü aydın diyoruz. TATAN SİTESİ www.vengetata.com
Vücut hareketleri ve sorulara mimikleriyle cevap verir bir durumdan şu anda çok daha iyi bir noktaya gelen, yavaş yavaş konuşmaya başlayan Özay kardeşimizin ilerleyen zaman içerisinde  kazanın verdiği hasarların tümünü atlatacağına dair inancımız tamdır.
Bir an önce daha da güzel haberleri paylaşabilmek, ve hatta belki bir gün Özay' ın kendisinin bizlere gönderdiği "iyiyim" içerikli mesajını sizlerle de paylaşmak artık imkansız değil.
 Haber tarihi: 17 / 10 / 2011

Mahmut GÜL 2024-2029 donemi muhtari olarak seçildi

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Muhtarlık seçiminde Mahmut GÜL köyümüzün yeni muhtarı olarak seçilmiştir. Güzelkent Köyü ( Dewa Tata/ Varto&#...