Sitemizden/Son eklenenler

Perşembe, Haziran 16, 2011

Cemal amca kaza geçirdi, geçmiş olsun !

Köyümüzün eski muhtarlarından ve ileri gelenlerinden Cemal(Timurhan) Teker amcamız bugün akşama doğru köyde traktörle geçirmiş olduğu kaza sonucunda yaralanmış olup şu anda Muş Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

Edindiğimiz bilgilere göre bu üzücü kaza akşama doğru köyümüzün "Dere Bani" denen mevkisinde yaşanmış olup, Cemal amcanın vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar ile muhtemelen Kaburga kısmında kırıklar olduğu belirtilmiştir. Doktorların Beyin kanaması riskine karşı müşahede altında tuttuğu Cemal amcanın genel durumunun iyi olduğunu müjdelemek istiyoruz.
Yaklaşık 2 ay evvel Cemal amcamız hayat arkadaşı değerli eşi Elif anayı kaybetmişti. Kendisine ve Teker ailesine Cemal amcamızın yaşadığı bu üzücü kaza nedeniyle büyük geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. İnşallah en kısa sürede sağlığının yeniden eski haline döndüğüne dair haberleri de sizinle paylaşmak istiyoruz. Tüm köy halkımıza ve eş dostlara duyurulur.
Tatan Sitesi www.vengetata.com
 Haber tarihi: 16 / 06 / 2011
----

MESAJ:
1 - hasan dolgun 23/06/2011
cemal ağabeyimizin kaza geçirdiğini yeni öğrendim.en derin saygılarımla kendisine acil şifalar diliyorum...

Mahmut GÜL 2024-2029 donemi muhtari olarak seçildi

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Muhtarlık seçiminde Mahmut GÜL köyümüzün yeni muhtarı olarak seçilmiştir. Güzelkent Köyü ( Dewa Tata/ Varto&#...