Sitemizden/Son eklenenler

Pazartesi, Mayıs 30, 2011

4.Geleneksel Tatanlılar Gecesi gerçekleştirildi

4. Geleneksel İstanbul Tatanlılar gecesi dün akşam Kağıthane’nin Nurtepe Mahallesindeki Merve Düğün Salonunda  gerçekleştirildi. Etkinliğe yoğun bir ilgi gösteren Tatanlılar ve Tatan dostları gecede renkli görüntüler oluştururken, şimdiye kadarki gecelerde olduğu gibi bu gecede de akılda kalacak güzel bir atmosferin yaşanmasına katkıda bulundular.


 Soner Soyer, Fırat Güneş, Burhan Karakaş, Binali sırayla sahne alarak bol bol halay ezgileriyle  katılımcıları coştururken gecenin en güzel yanı halay klamları okunurken halaydakilerin de sanatçılarla birlikte eski köy düğünlerindeki gibi eşlik ettiği anlar oldu.
 Sunuculuğunu köylümüz Çayan Sarıkaş’ ın gerçekleştirdiği gecede Dernek adına bir konuşma gerçekleştiren Başkan Mehmet Toktaş “paylaşmanın erdemine ve bireysel değil toplumsal anlamda başka insanlar için emek vermenin ne kadar güzel bir şey olduğuna değinerek gecede emeği geçen herkese teşekkür etti..”
Daha sonra mikrofona davet edilen Av. Mehmet Tural her yıl olduğu gibi yine hem esprili hem de düşündürücü bir konuşmayla katılımcıları selamladı.
Çok sayıda Demokratik kitle örgütü ve partinin de katıldığı Dayanışma gecesinde geçen sene Tatan Kültürevinin salon zemininin fayans masraflarını üstlenen Av.Orhan Tural ile bu yıl geceye bilet ve araç desteği sunan Şişli Belediyesine teşekkür plaketi sunuldu.
 Yaklaşık dört yüz kişinin katıldığı Gece geç saatlere dek ezgiler ve govendle devam etti.
Geceden Videolar en kısa sürede sitemize yüklemeye çalışacağız.
Haber ve İzlenim:Veli Beyazgül;
Haber tarihi: 30 / 05 / 2011

Mahmut GÜL 2024-2029 donemi muhtari olarak seçildi

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Muhtarlık seçiminde Mahmut GÜL köyümüzün yeni muhtarı olarak seçilmiştir. Güzelkent Köyü ( Dewa Tata/ Varto&#...